Om oss

Om Safe Adventure

Bakom initiativet står två naturälskande hobbysimmare som längtar efter en friare och friskare tillvaro. Nu vill de utmana både sina egna och dina gränser i en härlig gemenskap. Logga ut från stressen där hemma. Koppla upp dig på livet med oss!

Adam

Affärscoachen och yogaläraren Adam Svensson är en hängiven öppet vatten simmare och vinterbadare med många sjömil i ryggen. 2011 tog han initiativ till Vidösternsimmet, Sveriges längsta simlopp, +21km i öppet vatten.

Anders

Anders Carlsson är en dykande ”doer” som i princip bodde i vattnet under hela sin uppväxt och som nu vill tillbaka till simningen. Gillar även att vinterbada.

Varför gör vi det här?

ADAM:

— Vi ser ett behov och en längtan hos människor att återkoppla till vårt ursprung, till moder jord.

— Att simma i mörker, till exempel, kan kräva att vi övervinner vår inbyggda rädsla, men det vi får i gengäld är obetalbart. Tänk dig att simma med näsan tre centimeter över vattenytan i månskenet. Det är hänförande vackert. Du är i dig själv i nuet och kommer in i en lugn sinnesstämning som sedan följer med upp på land. Vi tror att det här kan bli hur stort som helst inte minst i Sverige med även internationellt  – vi peppade över att var med i början av detta.

ANDERS:

— Vi vill erbjuda en möjlighet att kombinera spänning och glädje med gemenskap och friskvård, för både kropp och själ. Det handlar om att lämna kvarnstenarna och stressen hemma och utmana sin comfortzone.

— Här får du både slott och koja. Viss flärd och kottar i ryggen. Både lägermat och trerättersmeny. Och inte minst – Instagramvänliga bilder!